Saluta
 
NatuurBeschermingsOnderzoek

Over Saluta

Mijn naam is Miranda van Ligten. Ik heb Saluta opgericht in 2008. Vanuit mijn opleiding Milieu-Natuurwetenschappen en mijn passie voor dier en natuur zet ik mij in als Natuurbeschermingsonderzoeker en Adviseur. 

Visie

Saluta is een christelijke organisatie die zorg wil dragen voor de natuur. We hebben een prachtige wereld gekregen van onze Schepper, maar het is aan ons om daar duurzaam mee om te gaan. Saluta wil graag samenwerken met een ieder die hart heeft voor dier en natuur, ongeacht geloof en achtergrond!


Bewonder, Verwonder, Bescherm

Bij mijn onderzoeken betrek ik graag een anderen. Want wat is er nu leuker dan je passie delen met anderen. En samen kunnen we meer dan alleen! Juist door mensen dicht bij de natuur te brengen (bewonderen) hoop ik dat men zich zal verwonderen over al dat moois. En dat motiveert om de natuur te willen beschermen!

Deelnemers hoeven geen ervaring uit studie of werk te hebben, om mee te kunnen doen aan onze ecologische onderzoeken.


Missie

Saluta wil dier, natuur en milieu beschermen.

Omdat ieder mens invloed heeft op de wereld, wil Saluta anderen betrekken bij haar onderzoeken. En Saluta wil anderen helpen door advies te geven over flora, fauna en duurzaam ondernemen. Samen kunnen we de natuur beter beschermen dan alleen!