Saluta

Discipelschap Training School

 

Over Saluta

 

Mijn naam is Miranda van Ligten. Ik heb Saluta (een christelijke organisatie), opgericht in 2008. Saluta is gegroeid tot een organisatie die zich richt op de persoonlijke groei van mensen en zich inzet voor de bescherming van dier en natuur.

De werkwijze:

Via training, coaching en spreken verbind ik mensen, Schepper en schepping. Wat mij altijd fascineert is hoe divers de wereld is. Vooral de natuur brengt mij dichter bij God. En wat is er leuker dan het enthousiasme over Schepper en Schepping te delen met anderen! En met elkaar te groeien als personen en in geloof.

Saluta onderneemt 'corparate responsable'. Dat betekent dat Saluta duurzaam en maatschappelijk verantwoord handelt. Met een deel van de omzet steunt Saluta projecten wereldwijd die zich inzetten voor kwetsbare dieren, mensen en natuur.

 Over Miranda van Ligten

Als kind wilde ik bioloog worden en had al veel interesse in de natuur. Na het gymnasium ben ik echter fysiotherapeute geworden in de sportwereld. Sinds de oprichting van Saluta werkte ik vooral als trainer / coach voor kerken en jongeren met problemen,  

In mijn vrije tijd heb ik vele reizen gemaakt. Zowel prive als in de functie van reisleidster. 

De interesse voor dier & natuur en fairtrade projecten is altijd gebleven.  Vorig jaar besloot ik mijn leven en organisatie een wending te geven en mij in te zetten voor een duurzame wereld. Ik ben Milieu-Natuurwetenschappen gaan studeren en ben bezig aan het schakelprogramma van de Master Environmental Sciences. Daarnaast doe ik een opleiding tot Equinoloog (gedragstrainer paard). 

Met Saluta wil ik mij inzetten voor de bescherming van dieren en hun natuurlijke leefomgeving. En ik ben ervan overtuigd dat een duurzamere wereld tevens bijdraagt aan het welzijn van mensen.

Op de verschillende tabbladen bovenaan de pagina zie je wat ik voor jou kan doen.