Saluta

Christelijke Training & Advies

Trainingen & Advies voor ondernemers en groepen

Trainingen

Ook voor eenmalige training(en) rond Bijbel & Duurzaamheid kun je bij Saluta terecht.

Er zijn zoveel interessante raakvlakken en thema's over te vinden! In de Bijbel staan tal van teksten die spreken over de schoonheid van de natuur. Of die elementen uit de natuur gebruiken als metafoor.

Ik zoek graag de interactie met de groep en laat men o.a. nadenken over 'het beheren van Gods schepping' en 'Gods betrokkenheid met Zijn schepping'. Ik maak het hedendaags en actueel zodat het voor een ieder kan aanspreken vanuit ieders eigen context.

Voor losse trainingen aan kerken en grote groepen hanteer ik een tarief van 95 euro.

Voor kleine groepen of bijzondere omstandigheden is het tarief in overleg.

Advies

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen? 

Saluta helpt ondernemers aan een duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Vanuit Bijbelse inspiratie en vakkennis vanuit de Milieu-Natuurwetenschap.

De voordelen van duurzaam ondernemen voor jouw organisatie:

  • Het vergroten van je omzet > klanten kiezen voor diensten en producten waarbij rekening wordt gehouden met het milieu.
  • Positieve uitstraling > de maatschappij vraagt om ondernemers die niet alleen uit zijn op eigen gewin.
  • Leven en ondernemen volgens Bijbelse waarden > Gods Woord roept ons op tot het duurzaam beheren van de schepping. Willen we leven volgens de Bijbelse principes dan dient ook ons ondernemerschap daarop gebaseerd te zijn.
  • Duurzaam en maatschappelijk ondernemen geeft ook nog eens een goed gevoel > je draagt persoonlijk bij aan een betere wereld.

Ontdek wat Saluta voor jouw onderneming kan betekenen!