Saluta

Discipelschap Training School

 

Saluta

Discipelschap Training School

Evangelie, mens & natuur

Via actief discipelschap zorg dragen voor de scheppingWaar kan jij aan deelnemen bij Saluta:

  • Discipelschapstraining Cross;  Training die start bij de basis van het evangelie en je op weg helpt richting actief discipelschap. Cross helpt je niet alleen te groeien in geloof, maar ook in jouw persoonlijke ontwikkeling. Zowel geschikt voor beginners als gevorderden.
  • Discipelschapstraining Bijbel en Natuur: Brengt mens en natuur samen vanuit Bijbels perspectief. Combinatie van actief discipelschap, Bijbelstudie en natuureducatie.
  • Paardencoaching: Coaching voor mensen, door mensen maar met behulp van paarden. Doordat paarden ook onze lichaamstaal herkennen kunnen ze ons extra inzicht geven in onszelf.  Zeer geschikt wanneer je behoefte hebt aan wat extra ondersteuning en in een kamertje tegen een coach aanpraten niet jouw ding is.
  • Ook kun je mij vragen om te spreken voor jouw kerk of groep. Met enthousiasme vertel ik over het evangelie, mens & natuur.
  • Projecten: Met een deel van de omzet willen wij met jou projecten steunen en op te zetten die dier & natuur beschermen en het welzijn van kwetsbare mensen bevorderen. Ons doel is deze projecten toegankelijk te maken voor bezoek van studenten.

 


Saluta is een christelijke organisatie. Wij werken echter graag samen met een ieder die zich wil inzetten voor een duurzame wereld, ongeacht geloof of achtergrond!


Draag jij net als ik mens, dier & natuur een warm hart toe? 

Ik hoop je snel te ontmoeten!

Miranda van Ligten, oprichter Saluta